Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Patrick Smulders Entertainment, gevestigd aan Schubertstraat 560, 5011 CS Tilburg, is op deze website http://www.patricksmulders.nl verantwoordelijk voor uw privacy op de website.
Patrick Smulders Entertainment verwerkt via de website http://www.patricksmulders.nl geen persoonsgegevens.

Contactgegevens

http://www.patricksmulders.nl
Schubertstraat 560
5011 CS Tilburg
Tel 0031(0)6-55 33 78 55
De heer P. Smulders is de Functionaris Gegevensbescherming van Patrick Smulders Entertainment. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geautomatiseerde besluitvorming

Patrick Smulders Entertainment neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Patrick Smulders Entertainment) tussen zit.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Patrick Smulders Entertainment gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die Patrick Smulders Entertainment gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kan Patrick Smulders Entertainment hiermee zijn website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Patrick Smulders Entertainment verwerkt via de website http://www.patricksmulders.nl geen persoonsgegevens. U kunt derhalve geen persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
Patrick Smulders Entertainment wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om – indien u vermoedt dat Patrick Smulders Entertainment persoonsgegevens van u verzamelt - een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Patrick Smulders Entertainment verwerkt via de website http://www.patricksmulders.nl geen persoonsgegevens.
Als u de indruk heeft dat wij persoonsgegevens van u verwerken, neem dan contact op met Patrick Smulders Entertainment via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.