Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Curriculum Vitae

Naam: Patrick Smulders
Geboortedatum: 13-06-1964
Geboren in Tilburg

Acteur sinds: 1980. Werkte in zijn jongere jaren als Band-parodist in Duitsland, België en Nederland. In 1990 is hij begonnen met live sketches en typetjes.
Hierdoor kwam hij ook in verschillende televisie programma’s terecht. Eerst als figurant op de nationale tv zenders en daarna als hoofdrolspeler in het bekende Brabantse programma ’t benkske waar hij het type Jos speelde. Op de lokale tv zender TV 8. En het programma Mauwe & Möökele op de lokale tv zender Tilburg TV.

Televisie programma’s:
Travestie-show (veronica) Club veronica (Veronica) Love letters en Taumhochzeit (Tros) Wie Ben Ik (RTL 4) Call TV (Veronica) Goedenavond Nederland (SBS 6) Wie denken ze wel dat ze zijn (SBS 6) Take 2 (Ralph Inbar) , Commercialwedstrijd (Tros) T’ benkske (TV8) Mauwe & Möökele (Tilburg TV)

De bekendheid kreeg Patrick al als Band-parodist in de jaren 80. Maar zijn doorbraak was na het verwoorden van de rol Jos die hij in het programma speelde ’t benkske die uitgezonden werd op TV 8. Nu is hij met regelmaat op verschillende evenementen te zijn met zijn brede collectie van typetjes. Of het nu gaat om een komische “gastvrouw” of “gastheer” of een type wat bij uw thema moet aansluiten, daar draait Patrick zijn hand niet voor om. Hij werkt op maat en kan met zijn uitgebreide collectie aan typetjes u tevreden stellen.

Citaat:
“Ik heb altijd gedacht dat ik in de showbizz terecht zou komen. Ik ga niet uit de weg voor een uitdaging om weer een nieuw type te ontwerpen en het publiek in een andere wereld te brengen. Het geeft mij een prettig gevoel om een glimlach op het gezicht te zien bij het publiek waar ik voor sta te werken. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

 

 

 

 flowers.png